Meşhur Topuz kebabın mucidi kimdir?

 


Meşhur Topuz kebabın mucidi kimdir?
Meşhur Topuz kebabın mucidi kimdir? 
Topuz kebabını kim icat etmiştir? 
Meşhur Topuz kebabı Türkiyede ilk defa nerede yapılmıştır? 
Meşhur Topuz kebabı Kime ve Nereye Aittir? 
Türkiyede İlk Topuz kebab sunumları kime aitir? 
İlk Topuz kebab sunumları hangi gazeteler ve televizyonlarda yayınlanmıştır? 
Türkiye'de ve Dünya'da ilk Topuz kebab sunumları kime aittir?
Koord. Şef Ahmet ÖZDEMİR

Bir Osmanlı Ve Türk Markası Olarak Topuz Kebabının, Uluslararası Vip Standartları Taşıyan Restoranlara Mesleki Eğitimini ve Satışını Yapmaktayız. İsteyen Kişi Yada Kurumlar İletişim Bilgilerimizden Bana Ulaşabilirler. 

Meşhur Topuz kebabın mucidi kimdir? Topuz kebabını kim icat etmiştir?
Meşhur Osmanlı ve Türk mutfağı için özel icat edilmiş topuz kebabının mucid 'i Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir’dir. 

Meşhur Topuz kebabı Türkiyede ilk defa nerede yapılmıştır?

Topuz kebabı Amerikadan geldikten sonra ilk defa Ankarada 2010 yılında Filistin caddesinde "people fine dining lounge" restoranda Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir yani "şahsım" tarafından yapılmıştır.

Meşhur Topuz kebabı Kime ve Nereye Aittir?

Topuz kebab yemeği yöresel bir yemek değildir. Özellikle Amasya yada merzifon şehrine asla ait değildir. Sadece Ankaradan sonra Amasyada yaptığım için Türkiye basını Topuz kebabı oradaki televizyon sunumlarından tanımıştır. Topuz kebab "Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir" olarak "şahsıma münhasır" olmak ile birlikte ilk Topuz kebab sunumlarıtasarım tesciline ve Topuz kebab tarifname 'sine kadar şahsıma özeldir.

Türkiye'de ve Dünya'da ilk Topuz kebab sunumları kime aittir?

Topuz kebab "Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir" olarak "şahsıma münhasır" olmak ile birlikte ilk Topuz kebab sunumları, tasarım tesciline ve Topuz kebab tarifnamesine kadar özeldir. Daha sonraki Topuz kebab sunumları ise mesleki anlamda eğitim vererek yetiştirmiş olduğum ustalara yada şeflere ait olabilir.

Türkiyede İlk Topuz kebab sunumları kime aitir? İlk Topuz kebab sunumları hangi gazeteler ve televizyonlarda yayınlanmıştır?

Türkiyede İlk Topuz kebab sunumları merzifon pusula gazetesi olmakla birlikte Amasya gazeteleri ile birlikte Milliyet gazetesi Hüriyet gazetesi ve Sabah gazetelerinde yayınlanmıştır. Daha sonra 2010 yılı içerisinde örnek videolarım-1 ve videolarım-2'de yer aldığı gibi; samanyolu televizyonu, Kanal Türk, Tarım tv, Trt kanalları ve daha 12 televizyon kanalına Koord. Şef (Has Aşçıbaşı) Ahmet ÖZDEMİR tarafından yapılmıştır. 

Yine 2010 yılı içerisinde Örnek gazete kupurlerim-1'de ve gazete kupurlerim-2 de yer aldığı gibi Topuz kebab yemeğini; Amerika, Fransa, Umman, Belçika, Almanya, Malezya, Nijerya ve bir çok ülkede daha Tarafımca yapılmış ve ilgili ülkelerin basınına yansımış olan Topuz kebap; içerik tedarikçileri, patent hakları, tasarım tescilli, marka tescilli uluslararası yasalarınca korunmaktadır. sahiplerinden izinsiz üretilmesi, servis edilmesi ve satışa sunulması yasaktır. 

Koord. Şef (Has Aşçıbaşı) Ahmet ÖZDEMİR
Uluslararası Ve Kıtalararası 
Restoran Danışmanı Ve Mutfak Danışmanı
Osmanlı Ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

How to open Open a Successful Restaurant?

What is Italian Cuisine?

Geleceğin Restoranları Nasıl Olacak?